18 August 2008

smith

bro..mane la kau??time ak ad sini kau ta de..siot la weyh..poloi tol..haha.time ak tny ckp xblik,da ak daftar pegi kem,but then kau blik plak..POKEMON BTOL!!!bapak lame xhang weyh.time ckp kat phone mmg la tataw nk cte ape,ase cam geli plak ckp phone ngan kau lame2..haha.ble jumpe cte depan br sedap..bleh bhn,gulung,lipat kau!!!!hahaa..

hopefully ak leh blik 30th nt,bday kau..ak nak blik 29th,tp ak ad test chemist pg 30 tu.ak try catch bus ptg la,lepas test..klu ak leh chow awal ak chow awal okeng??hehe.kau jgn ak smpai sini kau tgal ak da la..klu BAEK HATI,hehe(ak tau kau baek) tolong la pick up ak kat PUDURAYA,then tros hang ke ape..hehe.pape plan later to be confirm la..kau kol la ak plak pki happyline kau.letih ak lenjan phone org..wahaha.xp


(kaler ijau kaler fav kau)haha

kaler katak.

3 comments:

Anonymous said...

hahaha
tim faham doww apa aben tulis
ekeleee
dah lama tak jumpe pun nak keco
haha
as if im not keco laa
oh please ignore mee k. haha

aben said...

haha.
ok2.
u'll be ignored.
=)

iezkndr said...

bro..mane la kau??time ak ad sini kau ta de..siot la weyh..poloi tol..haha.time ak tny ckp xblik,da ak daftar pegi kem,but then kau blik plak..POKEMON BTOL!!!bapak lame xhang weyh.time ckp kat phone mmg la tataw nk cte ape,ase cam geli plak ckp phone ngan kau lame2..haha.ble jumpe cte depan br sedap..bleh bhn,gulung,lipat kau!!!!hahaa..

hopefully ak leh blik 30th nt,bday kau..ak nak blik 29th,tp ak ad test chemist pg 30 tu.ak try catch bus ptg la,lepas test..klu ak leh chow awal ak chow awal okeng??hehe.kau jgn ak smpai sini kau tgal ak da la..klu BAEK HATI,hehe(ak tau kau baek) tolong la pick up ak kat PUDURAYA,then tros hang ke ape..hehe.pape plan later to be confirm la..kau kol la ak plak pki happyline kau.letih ak lenjan phone org..wahaha.xp


(kaler ijau kaler fav kau)haha
kaler katak.







akhirnya !